Leírás

Kint vagyok Kielben (Németország) PhD hallgatóként, és ide írom le, hogy mi zajlik :) A végéről kezdjétek! :P

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A németek kétségkívül remek dolgokat adtak a világnak: fantasztikus sörök egész tárházát, kitűnő járművek és ipari termékek arzenálját, akadémiányi méltán híres művészt és tudóst, no és persze a német munkamorált és precizitást.

Az északiak különösen figyelemreméltóak: még mai szemmel is jelentős léptékű hajózási szövetséget alakítottak ki, és az érdekes időjárás ellenére is képesek voltak évszázadokon átívelő, virágzó civilizációt kiépíteni maguk köré.

Deviszontakkor valaki egyszer igazán elmondhatná nekem, hogy miért nem képesek ezek rendes paradicsomot termeszteni.  Mert igaz, hogy lehet itt kapni valami piros és gömbölyű, lédús növényi szervet a boltban, de hogy annak nem sok köze van a paradicsomhoz, az is igaz. 

Mára vettem magamnak friss, ropogós zsemlyéket, meg finom sajtot, ésígytovább, hogy majd milyen egészséges, és jóízű hideg vacsora lesz ebből; de jött a paradicsom, és mégse jött.

Na majd eszem a hétvégén dönert, abban legalább van tápérték...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiel.blog.hu/api/trackback/id/tr725025961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása