Leírás

Kint vagyok Kielben (Németország) PhD hallgatóként, és ide írom le, hogy mi zajlik :) A végéről kezdjétek! :P

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Semmi különös nincs abban, hogy régóta nem írtam semmit. Egyszerűen sose volt rá érkezésem.

Most van, szóval a világ tudtára adom, hogy itt ilyen, a címben megnevezett képződmények is vannak: de nem ám csak úgy odapingálva, hanem szépen vezetve, megfelelő szélességű utat hozzáépítve.

Meg láttam, hogy ki lehet bérelni a német hadsereg fegyver nélküli járműveit (autók, terepjárók, teherautók, spéci járművek, stb.). Ha belegondolok, szerintem óriási ötlet, mivel rengeteg pénzt hoz be az itteni katonáknak, akik persze amúgy sem szűkölködnek, de akkor is....

Voltunk terepen, mintát venni. Ehhez rendelkezésre állt a kifogástalan állapotú egyetemi flotta egyik kisbusza, és hozzá egy kis chip, amivel a rendőrségi benzinkúton tudtunk ingyen tankolni.

Vettem egy okostelefont még régebben, és töltöttem le olyan alkalmazást, amivel lehet tömegközlekedési útvonalakat tervezni. Vagyis elég bepötyögni, hogy honnan hova akarok menni, és már adja is ki hogy mikkel mehetek.

A korszakalkotó kísérleteim elindultak, ezekhez a már megszokott természetességgel állt rendelkezésre minden a laborban (ami meg nem, azt jogomban áll megrendelni, majd a cuccokkal együtt érkező számlát odaadni a titkárnőnek. ennyi.).

Működnek a dolgok. Más a helyem a világban, és lehetségesnek tartom, hogy az erre való átállásomhoz fél év kellett.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kiel.blog.hu/api/trackback/id/tr805222570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Net-uddki 2013.04.20. 19:38:47

Helló!
Örülünk, hogy elmúlt a fogalmazásgátló hatása!
süti beállítások módosítása